Utilizziamo cookies per fornire un esperienza personalizzata ai nostri utenti. Per maggiori informazioni può’ consultare la pagina di regolamentazione dei cookie. Se accetti, prosegui la navigazione
Cookie PolicyCatalogo laboratorio
Cerca per marca
BRETTANOMYCESS AGAR (500 gr), Conda
Cod. art.: | 2006 |
---|---|
Temperatura: | RT |
Marca: | Conda |
MePA: | Richiedi integrazione mepa@biogenerica.it |
Quantità: |
Feedback degli utenti
Descrizione
For the cultivation of Brettanomyces
Applications
Cultivation
BRETTANOMYCES
Packaging
Suspend 44.2 grams of the medium in one liter of distilled water .Mix well and dissolve by heating with frequent agitation. Boil for one minute until complete dissolution. Add 16 ml of ethanol and mix well. Boil for 10 minutes and pour into Petri plates. DO NOT AUTOCLAVE.
Formula
Dextrose 10
Peptone 5
Malt Extract 3
Yeast Extract 3
Yeat Nitrogen Base 3
Chloramphenicol 0.1
Bromocresol Green 0.022
Thiamine 0.02
Coumaric Acid 0.1
Cycloheximide 0.01
Bacteriological Agar 20