Utilizziamo cookies per fornire un esperienza personalizzata ai nostri utenti. Per maggiori informazioni può’ consultare la pagina di regolamentazione dei cookie. Se accetti, prosegui la navigazione
Cookie PolicyCatalogo laboratorio
Cerca per marca
M 17 AGAR (500 gr)
Cod. art.: | 1318 |
---|---|
Temperatura: | RT |
Marca: | Conda |
MePA: | Richiedi integrazione mepa@biogenerica.it |
Quantità: |
Feedback degli utenti
Descrizione
For the cultivation and enumeration of lactic streptococci in milk and dairy products
Applications
Cultivation / Enumeration
LACTIC ACID BACTERIA
Packaging
Suspend 55 grams of the medium in one liter of distilled water. Mix well and dissolve by heating with frequent agitation. Boil for one minute until complete dissolution. Sterilize in autoclave at 121ºC for 15 minutes. Cool to 45-50ºC, mix well and dispense into plates.
Formula
Sodium Glycerophosphate 19
Soy Peptone 5
Beef Extract 5
Lactose 5
Meat Peptone 2.5
Casein Peptone 2.5
Yeast Extract 2.5
Ascorbic Acid 0.5
Magnesium Sulfate 0.25
Bacteriological Agar 12.75