Utilizziamo cookies per fornire un esperienza personalizzata ai nostri utenti. Per maggiori informazioni può’ consultare la pagina di regolamentazione dei cookie. Se accetti, prosegui la navigazione
Cookie PolicyCatalogo laboratorio
Cerca per marca
MALT AGAR (500 gr)
Cod. art.: | 1573 |
---|---|
Temperatura: | RT |
Marca: | Conda |
MePA: | Richiedi integrazione mepa@biogenerica.it |
Quantità: |
Feedback degli utenti
Descrizione
For detection and isolation of H2S positive Salmonella as S.typhi and for differentiation of positive and negative mannitol Enterobacteria
Packaging
Suspend 41.90 grams of the medium in one liter of distilled water .Mix well and dissolve by heating with frequent agitation. Boil for one minute until complete dissolution. Dispense into appropriate containers AVOID OVERHEATING. DO NOT AUTOCLAVE.
Formula
Sodium Chloride 5
L-Lysine 5
Sodium Tiosulfate 4.5
Lactose 4
Mannitol 4
Yeast Extract 3
D-Arabinose 1.5
Sodium Desoxicholate 1.5
Ferric Ammonium Citrate 0.8
Phenol Red 0.1
Bacteriological Agar 12.5