Utilizziamo cookies per fornire un esperienza personalizzata ai nostri utenti. Per maggiori informazioni può’ consultare la pagina di regolamentazione dei cookie. Se accetti, prosegui la navigazione
Cookie PolicyCatalogo laboratorio
Cerca per marca
RAPPAPORT SOY BROTH (VASSILIADIS) (ISO 6579:2002) (500 gr)
Cod. art.: | 1174 |
---|---|
Temperatura: | RT |
Marca: | Conda |
MePA: | Richiedi integrazione mepa@biogenerica.it |
Quantità: |
Feedback degli utenti
Descrizione
For the selective enrichment of Salmonella
Applications
Selective enrichment
SALMONELLA
Packaging
Suspend 26.6 grams of the medium in 1 L of distilled water. Mix well and dissolve by heating with frequent agitation. Boil for one minute until complete dissolution. Dispense into appropriate containers and sterilize in autoclave at 115°C for 15 minutes. DO NOT OVERHEAT.
Formula
*Magnesium Chloride (anhydrous) 13.4
Sodium Chloride 7.2
Soy Peptone 4.5
Monopotassium Phosphate 1.26
Dipotassium Phosphate 0.18
Malachite Green 0.036
*Equivalent to 28.6 g/L
Magnesium Chloride Hexahydrate