Utilizziamo cookies per fornire un esperienza personalizzata ai nostri utenti. Per maggiori informazioni può’ consultare la pagina di regolamentazione dei cookie. Se accetti, prosegui la navigazione

Cookie Policy

PersonalizzaAccetta
CHIUDI
Catalogo laboratorio
Cerca per marca

SALT EGG YOLK AGAR BASE (500 gr)

SALT EGG YOLK AGAR BASE (500 gr)
Cod. art.: 1326
Temperatura: RT
Marca: Conda
MePA: Richiedi integrazione mepa@biogenerica.it
Quantità:

Feedback degli utenti

Descrizione

For the isolation of pathogenic Staphylococci

Packaging
Suspend 110 grams of the medium in one liter of distilled water. Mix well. Dissolve by heating with frequent agitation until boiling. Sterilize at 121ºC for 15 minutes. Allow to cool to 55ºC and add 100 ml of an sterile egg yolk solution at 50% and 10 ml of calcium Chloride 1M. Homogenize and pour into Petri dishes.

Feedback

    Copyright @2021 BIOGENERICA 

    Ready Pro ecommerce